Diensten

Wij zijn eigenzinnige, creatieve vakidioten en tonen liefde voor ons vakgebied. In onderstaande gebieden proberen wij onze relaties elke dag weer te voorzien van de mooiste creaties en de beste oplossingen.


Cross-browser


Elke website, pagina of template die wij maken is cross browser en wordt standaard geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7, Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 2, Mozilla Firefox 3, Apple Safari 3, Apple Safari 4, Opera Browsers en Google Chrome. Indien nodig, kunnen we ook code leveren die is geoptimaliseerd voor een andere browser naar keuze. Wij berekenen extra kosten indien  websites en of templates geoptimaliseerd moeten worden voor de browser Internet Explorer 6.Laatste nieuws


Nieuwe site Beethoven Rocks online
26 Oct 2013 | Nieuws

De populaire band Beethoven heeft voor haar Rocks show een nieuwe site online laten plaatsen door Dzinestudio.
Een stoer en  ruige uitstraling geeft een goed beeld waartoe de band instaat is.

Meer...

Housevision kiest voor Dzinestudio CMS
25 Oct 2013 | Nieuws

Het populaire RTL programma Housevision heeft gekozen voor het CMS van Dzinestudio.
De eisen van klant om eenvoudig en betrouwbaar haar site te kunnen beheren pasten precies in de specificaties van het Dzinestudio CMS

Meer...

Nieuwe vestiging
1 Jul 2011 | Nieuws

Dzinestudio heeft nu een eigen vestiging in Servie. In ons nieuwe kantoor in Novi sad werken 5 medewerkers voor de realisatie van CMS gestuurde internetpresentaties en Magento oplossingen.

Kantoor manager : Aleksandar Knezevic
Team leider : Tibor Horvath

Meer...

Laatste nieuws: Nieuwe site Beethoven Rocks online

Recent opgeleverd: Beethoven Rocks voor SB Management

  • Laatste nieuws |
  • Recent opgeleverd

Mobiele websites

Mobiel surfen op internet is in opkomst. Verzeker om die reden uw bezoekers over een goede gebruikerservaring door middel van een aangepaste mobiele website ontwerp naast uw huidige website.

PrestaShop webwinkel

Dzinestudio is gespecaliseerd in de realisatie van webshop met de functies en het gebruiksgemak van PrestaShop. Prestashop is eenvoudig, snel en efficiënt en zal u helpen om nieuwe klanten te winnen en om succesvol te worden.

Webdesign

Een goede website begint met een mooi design want de eerste indrukken zijn kritisch. Wat denkt een bezoeker wanneer deze op uw website komt? Weerspiegeld uw website de professionaliteit van uw bedrijf?